בנעמת מרחב הגליל המערבי מתכוננות לחגיגות חודש האישה 2026: חגיגה של עוצמה, השראה וקהילתיות נשית תחת הסלוגן המוביל: “תמיד אישה”.
אירועי תרבות, תוכן והעצמה יתקיימו בהיכל התרבות נהריה ביוזמת נעמת וההסתדרות במרחב ובשיתוף פעולה עם רשויות בגליל המערבי.

האירועים השנה מבקשים להאיר את פניה הרבות של האישה: בעבודה, במשפחה, בחברה ובקהילה ולחזק את מעמדן של נשים בכל גיל, בכל מגזר ובכל שלב בחיים. התוכנית כוללת מופעים מרכזיים, ערבי תרבות, הרצאות, סדנאות והפקות מיוחדות, המשלבות בידור איכותי לצד מסר חברתי ברור של קידום שוויון והעצמה נשית.
בין האירועים המרכזיים: המופע “חיות במה” שיתקיים ביום רביעי, 18.2.26 בשעה 20:30 בכיכובן של ליטל שוורץ/לירית בלבן, מיה דגן, מיה בוסקילה ודניאלה לוגסי.
האירועים המרכזיים לציון יום האישה הבינלאומי יתקיימו במוצ”ש 7.3.26 בשעה 20:30 עם הופעה של הזמרת שירי מימון, וב-8.3.26 בשעה 20:30 עם מופע הפאנל “נשים נפלאות” בכיכובן של לאה ינאי, לירז צ’רכי, נועה ירון-דיין, הילה סעדה, טלי ולירון כרקוקלי, קארין עליה ותקווה גדעון.

לאורך כל החודש יהנו נשות הגליל המערבי ממופעי בידור ותיאטרון, שיח תרבותי, מופעי מוזיקה נשיים, הקרנות מיוחדות והצגות אורחות. המגוון הרחב מאפשר לכל אישה למצוא את מקומה, לצחוק, להתרגש, ללמוד ולהתחבר.
קידום נשים כערך מוביל
בראש היוזמה עומדת יו”ר נעמת במרחב הגליל המערבי, עופרה כהן אלקיים, אשר פועלת לאורך כל השנה לחיזוק מעמד האישה באזור. כהן אלקיים מדגישה כי חודש האישה איננו רק חגיגה, אלא חלק מתפיסה רחבה של עשייה מתמשכת: “תמיד אישה – זו לא רק סיסמה, זו דרך חיים. אנחנו פועלות ופועלים כל השנה לקידום נשים בגליל המערבי, בהזדמנויות תעסוקתיות, בהעצמה אישית, במנהיגות קהילתית וביצירת מרחבים תומכים לנשים בכל גיל.”

לצידה פועל בשיתוף פעולה מלא יו”ר ההסתדרות במרחב הגליל המערבי, אשר שמואלי, הרואה בקידום נשים יעד מרכזי בעשייה האזורית. שיתוף הפעולה בין נעמת להסתדרות מאפשר בניית תוכנית רחבה ומשמעותית, תוך שילוב משאבים, תשתיות וקהלים מגוונים.
שמואלי: “חיזוק מעמד האישה הוא חלק בלתי נפרד מחיזוק החברה כולה. אנו גאים לקחת חלק באירועים שמקדמים שוויון, תרבות והעצמה בגליל המערבי.”
רכישת כרטיסים בקופות או באתר ההיכל
(צילומים: דורית ריטבו)
השארת תגובה




















