“שבתשוק” בכפר ורדים ב-24 באפריל בשעות 10:30-14:00
לקראת האביב והקיץ אנו ממשיכים במסורת שהחלה בשנה שעברה ומקיימים אחת לחודש "שבתשוק": אירוע המיועד לקידום האומנים והיוצרים בכפר ובסביבה ולפרסום "כפר ורדים" כאתר תיירות שכדאי ורצוי לבקר בו. הכנסות ה"שבתשוק" הם עבור פיתוח חנות האומנים, "הצריף הירוק", ואחזקת המקום.
בפעם הזאת מצטרפים אומנים מהסביבה כשחלק מהם עוסקים ביצור יינות וליקרים תוצרת עצמית.
אנו תקווה שמיזם זה יעודד את המכירות של האומנים המקומיים וימנף את "כפר ורדים" ככפר תיירותי שנוסף לנופיו המהממים יש בו עוד עניין שכדאי בגללו לבקר ולעמוד על טיבו.
ב"שבתשוק" יוכלו להציג גם אומנים שאינם תושבי המקום.
תנאי ההשתתפות:
1. כל משתתף מתבקש להירשם עד 23.4.10
אצל רינה סטרוד טל: 052-3350205.
מי שלא ירשם לא ישתתף!
2. כל משתתף מתבקש לדאוג לציודו: שלחן, כסא, חומרי אריזה וכו’.
3. כל משתתף יתחייב בכתב להעביר 20% מסה"כ הכנסותיו באותו יום. הסכום יעבור לדרורה ויינר, מנהלת המרכז במקום. ההכנסות הם עבור פיתוח ואחזקת המקום.
4. התארגנות במקום בין השעות 9:00 עד 10:00 בבוקר.
0 תגובות
השארת תגובה
ההנחה שלנו היא שאמנות זה דבר תרבותי וחשוב להשתייך אליו
הייתי מעוניין שהצריף הזה יסגר. לא הוגן שאנשים מסויימים, יפעילו בשבת (אני לא דתי!!) את המקום הזה כשמגיעים אנשים מבחוץ ומפריעים את מנוחת היום היחיד שרוב התושבים, שעובדים מחוץ לכפר כל השבוע ורוצים את שלוותם ביום אחד שהם לא עובדים. הצריף הזה הוא לא אמנות ! זה צריף לממכר ! כמו בסטה. חייב להדגיש שאני לא דתי, אין לי בעיה עם עבודה בשבת. חשוב לי השקט ביום הבודד שאני יכול לנוח.