תלמידי שכבת י' במגמת מדעי המחשב של תיכון "אמירים" בביקור בחברת "גוגל"
ביקור תלמידי שכבת כיתות י' במגמת מדעי המחשב של תיכון "אמירים" בחברת "גוגל"
ביום שלישי 24/1/17, נסעתי עם תלמידי מדעי המחשב של שכבה י' בתיכון "אמירים" לביקור במרכז הפיתוח של חברת "גוגל" במת"מ חיפה.
מטרת ביקורים מסוג זה היא להפגיש את התלמידים עם מהנדסים מהתעשייה, לשמוע מהם על פרויקטים ועל טכנולוגיות חדשות שבהם הם עוסקים ולקבל מהם מידע על מהלך הקריירה שלהם. ביקורים מסוג זה יוצרים הנעה פנימית גבוהה מאוד אצל התלמידים לבחור מקצועות הנדסיים ולשפר את הישגיהם בכל המקצועות הנלמדים בבית הספר.
עם הגעתנו, קיבל אותנו בברכה אחד ממנהלי הפיתוח של המרכז, שריף מוגראבי, שבתחילה הציג את מהלך הקריירה האישי שלו, נתן סקירה מקיפה על חברת גוגל ולאחר מכן התמקד בפרויקטים העכשוויים שבהם עוסקים הצוותים במקום, תוך ניהול שיח פורה עם התלמידים ודיון איך הם עצמם היו פותרים בעיות טכנולוגיות שבהן נתקלו המהנדסים.
לאחר הפסקה מפנקת של מתוקים ושתיה, נערך מפגש פתוח של שאלות ותשובות עם צוות של שלושה מהנדסים מהחברה, שבו התלמידים שאלו שאלות שהעסיקו אותם בנושאים טכנולוגיים וגם בנושאים מנהליים ("איך מתקבלים לעבוד בגוגל…" ועוד.).
תגובה אחת
השארת תגובה
הי,
אני מנסה ליצור קשר עם חברת גוגל כדי לקבוע מפגש עם תלמידים, אך אני לא מצליחה. אשמח לקבל פרטים כיצד ארגנתם אתהמפגש.
תודה,
0535252057