לירז נפגי, נבחרה כמנהלת המרכז הקהילתי (מתנ”ס) כפר ורדים, ובאוגוסט הקרוב תתחיל את תפקידה ותחליף את מי-טל דרורי גנגרינוביץ שניהלה את המרכז הקהילתי בחמש השנים האחרונות – וביקשה לסיים את תפקידה.

במליאת המועצה שנערכה אמש (14/7/25) הציגה עצמה נפגי בפני חברי המליאה: בת 42, נשואה לאיתי ואמא לשלושה. 20 שנה בתחום החינוך הבלתי פורמלי. תושבת נהריה ולקראת מעבר למושב נתיב השיירה.
בעלת ניסיון עשיר בניהול קהילתי והתנדבותי במגזר הציבורי והשלישי. שימשה כסמנכ”לית ברשת המתנ”סים קריית ביאליק וניהלה את תחום ההתנדבות במועצה האזורית מטה אשר וליוותה תהליכים קהילתיים במרכז קהילתי מטה אשר.
היא בעלת תואר שני במנהל ומדיניות ציבורית באוניברסיטת חיפה ובעלת מומחיות בבניית חזון קהילתי, גיוס משאבים, הובלת צוותים רב-תחומיים ויצירת שותפויות עם גופים עירוניים וארציים. לירז מאמינה בכוחה של קהילה מחוברת, יוזמת ומשפיעה ופועלת לקידום חברה ערכית וצומחת.
בתשובה לשאלה, אמרה מי-טל כי כרגע אין לה עדיין תוכניות להמשך תעסוקה, ותצא לחופשה ולמילוי מצברים.
חברי המועצה הודו למי-טל דרורי גנגרינוביץ ואחלו בהצלחה ללירז נפגי.
בהמשך הישיבה הציג רו”ח עמית נטע את הדוחות המבוקרים של המרכז הקהילתי לשנת 2024: בשל המלחמה המתמשכת היתה ירידה מסוימת בפעילויות. השנה הסתיימה בגירעון של 64 אלף ₪.

שמואלי ציין כי זהו גירעון “סביר” וציין את הניהול הכספי הטוב של המרכז הקהילתי בראשות מיטל דרורי גנגרינוביץ, וביקש מלירז נפגי, להמשיך באותה הדרך ואף לשפר אותה.
(נושאים נוספים במליאה: ראו בכתבות נפרדות)
2 תגובות
השארת תגובה



















עד שהתושבים לא יפנימו שהמועצה מיותרת לא יחול שום שינוי.
אי הצדקה שלשכונה תהיה מועצה.
חברה למתנסים בהדרדרות מקצועית תמידית
חברה כושלת