סרן יאיר יעקב שושן ז”ל

יאיר ז"ל נפל בקרב בעזה * קצין בסיירת נח"ל - בנם של מיכאל והדס שושן ממעלות *הלוויה ביום שלישי 14/1/25 בירושלים * השבעה במעלות


 

סרן יאיר יעקב שושן ז”ל

חטיבת הנח”ל

נפל בי”ג בטבת התשפ”ה (13 בינואר 2025)

סרן יאיר יעקב שושן, ממעלות-תרשיחא, מפקד צוות בסיירת נח”ל, חטיבת הנח”ל, נפל בקרב בצפון רצועת עזה, בן 23 בנופלו.

הודעה נמסרה למשפחתו.

הועלה מדרגת סגן לדרגת סרן לאחר מותו.

צה”ל משתתף בצער המשפחה וימשיך ללוותה.

 

כפרניק 46e6acc7-b4e5-4669-ada0-3c34963003ac-scaled סרן יאיר יעקב שושן ז"ל
סרן יאיר שושן: הלוויה בירושלים. השבעה במעלות

 

מעלות תרשיחא אבלה וכואבת. בואו לחלוק כבוד אחרון לסרן יאיר שושן הי”ד. המשפחה תצא מחר (ג’) מבית הכנסת רמב”ם להר הרצל בשעה 9:00. התושבים מוזמנים להצטרף לשיירת דגלים לאורך רחוב מ”ג המעפילים לכיוון יפה נוף, להצדיע ולחזק את המשפחה היקרה בצאתם מהעיר.

**

יאיר שושן ז”ל הניח אחריו את הוריו, הדס ומיכאל שושן.

ואת ארבעת אחיו:

נריה נשואה בת 24
יעל חיילת
ברק תלמיד כיתה י”א
אורי תלמידת אולפנא

**

עיריית מעלות תרשיחא, כואבת ואבלה בצערה הכבד של משפחת שושן היקרה עם נפילתו בעזה של בן העיר מעלות תרשיחא, סרן יאיר שושן הי”ד – בנם של מיכאל והדס שושן.

 

כפרניק 473315848_991866186304953_7941036775143783225_n-scaled סרן יאיר יעקב שושן ז"ל
סגן יאיר שושן ז”ל ממעלות. קצין בסיירת נח”ל. נפל בקרב בעזה

 

יאיר הגיבור גדל והתחנך בעיר, לחם בגבורה במלחמה האחרונה ואף קיבל בקיץ האחרון מראש הממשלה והרמטכ”ל תעודת הצטיינות במהלך סיום קורס קצינים.

גבורתו עומדת מול עינינו.

קהילת העיר מעלות תרשיחא כולה מחבקת את המשפחה היקרה בשעתה הקשה ושולחת את תנחומיה הכנים מלב שבור. מי ייתן ולא תדעו עוד צער ודאבה.

על מועד הלוויה נעדכן בהמשך.

תהא נשמתו של יאיר צרורה בצרור החיים.

יהי זכרו ברוך!

מוטי בן דוד

ראש העיר מעלות תרשיחא

סגניו וחברי מועצת העיר

**

 

משתתפים בצערם של השכנים, משפחת שושן ממעלות

בית כפר ורדים

**

בפיצוץ המבנה בבית חאנון נהרגו גם  סמ״ר יהב הדר ז״ל מכפר תבור, סמ״ר גיא כרמיאל ז״ל מגדרה, סמ״ר יואב פפר ז״ל מהרצליה וסמ״ר אביאל וויסמן ז״ל מפוריה עילית. כולם לוחמים בסיירת נח”ל.

יהי זכרם ברוך.

 



 

הנהלת העמותה העירונית לקידום ספורט הישגי מרכינה ראשה ומשתתפת בצערו העמוק של מאמן האקדמיה לאומנויות לחימה במעלות, שותף לדרך וחבר יקר, מיכאל שושן, ובני משפחתו, על נפילתו בגבורה של בנו, סרן יאיר שושן הי”ד, אשר נהרג בעת הגנה על המולדת.
יאיר, בעל חגורה שחורה בקראטה, היה לוחם מעורר השראה, אמיץ ונחוש, שהפגין גבורה הן בשדה הקרב והן באולם האימונים.
יהי זכרו ברוך כפרניק 1f622 סרן יאיר יעקב שושן ז"ל




5 תגובות

  1. יורם הגב

    כמה עצוב וקורע לב – הלב עם המשפחה

  2. אור מרוני הגב

    קורע לב

  3. בעז. הגב

    היה תלמיד שלי.ילד צנוע ומוכשר.

  4. מירה הגב

    כמה עצוב, אין מילים 😞

  5. דניאל ראם הגב

    בהחלט מקרה עצוב וכואב, והרבה תנחומים למשפחה. יהא זכרו של סרן יאיר יעקב שושן ז״ל ברוך, וכך גם זכרם של שאר החללים במלחמה, והלוואי שמותם לא יהיה לשווא ושנהיה ראויים להם. בהקשר הזה, מצורפת להלן הודעה מטעם הורי בנוגע לניחום משפחת שושן במעלות, רחוב ליבנה 12, עד יום שני, 20/1/2025, בבוקר:

    ״אנשי כפר ורדים היקרים: היום לפנה”צ נסענו, בעלי (איתן ראם) ואני (איה), תושבי הכפר, למעלות, לנחם את משפחת שושן, שבנם היקר סרן יאיר יעקב ז”ל, נהרג לפני יומיים מקריסת מבנה בעזה. להפתעתנו הרבה הביקור שלנו עורר התרגשות עצומה אצל ההורים, שאיבדו את בנם. הם אמרו לנו, שזה לא מובן מאליו בימינו שבאנו: אנחנו לא מהקהילה הדתית, לא ממעלות וכמובן לא קרובי משפחה. ובכל זאת באנו. הם הדגישו חזור והדגש את חשיבות האחדות בעם. ציינו כמה כאב לבנם יאיר ז”ל השסע בעם, וכמה הוא יחל לאחדות.

    המעשה הקטן של ביקור לצורך ניחום אבלים את המשפחה לבש לפתע ממדים שמעבר: סימל, כביכול, מעין זריעת זרע להצמחת אחדות בעם ישראל, התעלות מעבר לצער האישי, המשפחתי. ניחום האבלים קיבל משמעות נשגבה יותר. ולכן ראיתי לנכון לכתוב אגרת קטנה לכם, תושבי כפר ורדים, ולהציע לעשות את המאמץ הקטן הזה של השתתפות בצער המשפחה בכלל וההורים בפרט. זוהי טרחה קטנה, אמנם, אך בעלת השפעה חיובית מעבר לכל פרופורציה.״

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן