כבוד למיכל שלוש וגלעד שיינפלד

עוד מצטיינים מכפר ורדים: סרן שיינפלד מר"פ עורף ורב"ט שלוש משקית מילואים בפצ"ן


 

קצת באיחור (בדו”צ עובדים לאט), להלן שני מצטייני צה”ל, בני כפר ורדים:

 

סרן גלעד שיינפלד, בן 23 מכפר ורדים, נבחר למצטיין מר״פ (מרכז רפואה פיקודי) העורף לשנת 2025 – על תרומתו המשמעותית כקצין ארגון רפואה (קא”ר) בחטיבת החילוץ של פיקוד העורף.

 

כפרניק IMG-20250611-WA0128-scaled כבוד למיכל שלוש וגלעד שיינפלד
סרן גלעד שיינפלד מכפר ורדים, מצטיין פיקוד העורף

 

שיינפלד הגיע לשירות דרך מסלול עתודה, לאחר שסיים תואר ראשון ברפואת חירום. את תחילת דרכו בצה״ל עשה כפראמדיק בגזרת השומרון, שם לקח חלק בעשרות אירועים מורכבים, בהם גם טיפול בפצועים קשה מפיגועים.

לאחר שהשלים קורס קצינים, שובץ בחטיבת החילוץ – תפקיד שהיה לו חשוב במיוחד: “רציתי להגיע לחטיבה כי התחברתי לעולם החילוץ בתמרון, זה מרתק ומשמעותי”.

 

כפרניק IMG-20250611-WA0127-scaled כבוד למיכל שלוש וגלעד שיינפלד
סרן גלעד שיינפלד בפעילות מבצעית

 

בתפקידו הנוכחי הוא אחראי על ארגון וניהול מערך הרפואה של החטיבה בשגרה ובחירום, וכן על בניין הכוח הרפואי. במקביל לשירותו, גלעד לומד לתואר שני בניהול מערכות בריאות – ומספר שדווקא תפקיד מטה מאפשר לו להעמיק בהיכרות עם צה”ל מנקודת מבט שונה.

“להיות מצטיין זו רק ההתחלה”, הוא אומר, “עכשיו אני מרגיש מחויב אפילו יותר – להיות קצין טוב יותר ולעשות את העבודה שלי על הצד הטוב ביותר”.

 



 

מש״קית מילואים רפואית בפיקוד הצפון, רב״ט מיכל שלוש מכפר ורדים, מצטיינת מר”פ צפון.

בתפקידה מהווה רב”ט שלוש גורם מקשר מרכזי בין מערך הרפואה הצה”לי לבין חיילי המילואים הפועלים בגזרת גבול הצפון המורכבת.

 

כפרניק IMG-20250612-WA0102-scaled כבוד למיכל שלוש וגלעד שיינפלד
רב”ט מיכל שלוש מצטיינת פיקוד צפון

 

במסגרת התפקיד, אמונה שלוש על מתן מענה רפואי מיידי ויעיל לחיילי המילואים, בדגש על אלו הפועלים בתנאים מבצעיים מורכבים ובאזורים מרוחקים.

חלק מהעשייה כולל תיאום שוטף בין גורמי הרפואה הפיקודיים לבין הכוחות בשטח, טיפול בנפגעים בשטח והבטחת רציפות טיפולית גם במצבי חירום. היא דואגת לתיאום מלא בין כלל הגורמים הרלוונטיים – רפואיים, לוגיסטיים ופקודיים – כדי לאפשר זמינות ציוד, מענה טיפולי מהיר וליווי מותאם לכל צורך שעולה מן השטח.

לצד העשייה השוטפת, פועלת גם לשיפור מתמיד של תהליכים רפואיים וארגוניים בשטח, מתוך הקשבה רציפה לחיילים והבנה עמוקה של המציאות המבצעית בה הם פועלים.

(צילומים: באדיבות דובר צה”ל)

 




תגובה אחת

  1. כל הכבוד! הגב

    בהחלט יש על מה להתגאות!! כל הכבוד לסרן גלעד שיינפלד ולרב”ט מיכל שלוש!
    המשיכו להצליח בכל אשר תבקשו!!!

השארת תגובה

[bws_google_captcha]
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן