מסעדת 33


יוסי ענבר חולם על מסעדת אכול כפי יכולתך ב-33 ש”ח
עודד שלומות

ארוחה שלמה ב-33 ₪?

יוסי ענבר: אפשרי ומשתלם!

כפרניק  יש הרבה אהבה מסעדת 33

 

 

כבר מעל שלושים שנה שיוסי ענבר בעסקי המזון, המסעדנות והקייטרינג. אם בעבר התמחה בהאכלת עשירי הארץ, היום הוא חולם להאכיל דווקא את פשוטי העם: ארוחה מלאה ב-33 ₪.

"המודל הזה קיים בכל העולם, ואין סיבה שלא יצליח גם אצלנו", הוא אומר בהתלהבות. "יש לי תוכנית עסקית שמרנית, המדברת על מאות ארוחות ביום. יתכן ואפילו יהיה למשפחה יותר זול לאכול אצלנו ארוחת ערב, מאשר בבית. ובטח שיהיה מגוון מאוד, פשוט,טעים, מזין ונוח. מסעדה כזאת תהיה מקום עליה לרגל לעובדים רבים בשעות הצהרים וכמובן שנוציא גם משלוחים".

ענבר זהיר בדבריו. אמנם בטוח ומשוכנע בקונצפט, אולם טרם "סגר" את כל הפרטים הטכניים מסביב למיזם הקולינרי אותו רוצה להביא לגליל המערבי, כאשר ההצלחה הפנומנאלית של wagamama ברחבי העולם – עומדת לנגד עיניו.

 

 

אכול כפי יכולתך

 

איריס עפרוני ויוסי ענבר עברו לכפר ורדים לפני כשנה. עפרוני מדריכת צ'יקונג ומלמדת אנגלית בצורה יצירתית וייחודית. ענבר מקדם את מסעדת ה-33 במרץ רב ומחפש שותפים לחלום/מיזם החדש שלו.

השניים חיים ביחד כבר שמונה שנים ולשניהם בת ובן בוגרים מנישואים קודמים. הם גם מגדלים, ביחד, טרייר רוסי שחורהעונה לשם גוג. עפרוני וענבר חיו, בילו ועבדו בעולם הגדול, ביחד ולחוד. עכשיו הם מחפשים את האווירה המיוחדת של הגליל ובונים כאן את עתידם המשפחתי, החברתי, הכלכלי והעסקי.

בחודשים האחרונים ניהל ענבר את מסעדת "בנחלה". עכשיו, הוא פונה לדרך חדשה: במקום מסעדת גורמה מעוצבת, הוא הולך לכיוון השני, מסעדה זולה ועממית.

 

"הקונצפט של המסעדה מבוסס על 'אכול כפי יכולתך' ב-33 ₪", מסביר ענבר. "במחיר זה יהיה אפשר יהיה לבחור בין 6 מנות בשריות, פחמימות, מגוון גדול של סלטים ושתיה. ישנם מודלים דומים שעושים הרבה כסף על 'תוספת' עבור שתיה. אצלנו השתיה תהיה כלולה ותסופק מברזים של מים, סודה וגזוז. כן יהיה קפה טורקי בכוסות קטנות לסיום הארוחה. מכיוון שכל השירות יהיה בהגשה עצמית גם לא יידרש טיפ – כך שהלקוח יודע שאין הפתעות והנטו הוא גם הברוטו".

 

כפרניק  יש הרבה אהבה_0 מסעדת 33

 

 

מי מצטרף?

 

בכוונת ענבר למקם את המסעדה על ציר ראשי באזור נהריה, במקום המתאים להאכיל 100 סועדים בכל נקודת זמן. הוא שוקל גם לאפשר מחיר מיוחד לילדים ("ע"מ למנוע ויכוחים נעשה כמו באמריקה: נעשה פינה למדידת הגובה, ונקבע גובה מסוים לילד"). בסופי שבוע יוכלו הסועדים וגם לקוחות "חיצוניים" לרכוש אוכל מוכן הביתה במחירים מאוד מוזלים.

 

"התוכנית העסקית נראית מבטיחה", מסכם ענבר. "אני מביא למיזם את הניסיון העסקי והקולינרי שלי, ואפילו את החזון והחלום. אשמח לשמוע את התייחסות הגולשים בכפרניק, וכן לדעת האם מישהו רוצה להצטרף ולחבור אלי, להשתתף בהשקעה ולהרים ביחד את המיזם".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0 תגובות

  1. גילי לזר יוסף הגב

    יוזמה מבורכת!
    איריס ויוסי היקרים,
    ההצלחה שלכם היא הרווח שלנו!

  2. דבי מן הגב

    אכן יוזמה נפלאה!
    ואם תהיה במקום גם גינה מאובזרת במתקנים לילדים כמו ב”בנחלה” אז אין לי ספק שהמקום יהיה סיפור הצלחה ואנשים מכל האיזור ומטיילים מכל הארץ יגיעו לסעוד ולבלות במקום שכזה.
    בהצלחה!!!

  3. אביב הגב

    שפו על היוזמה!
    לפתוח מסעדה ולהצליח איתה זה הדבר הכי משמח שיכול להיות
    ואני מדבר ממקום של נער בן 18 שעניין הקולינריות הוא חלק בלתי נפרד מהחיים ורצון לעסוק בתחום בעתיד!

    מאחל לך הרבה הצלחה!

  4. שמרית אור56 הגב

    סוף סוף אוכל!!
    לקח זמן אבל מצאנו את האיש ששימח את לבנו וחיכנו, והנעים לנו מטעמים במשך שנים ובמקומות שונים.
    מחכים לשמוע שמישהו חכם הרים את הכפפה, ומקום חרש נפתח עם יוסי ענבר, טבח! (המילה “שף היא פלצנית ולא עברית.)
    מייחלים ומאחלים,
    יוסי ושמרית.

השארת תגובה ל-אביב

ביטול

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן