נגה לוי הירדני בחיפוש דרך באמצעות לחם שאור.
נגה לוי הירדני בחיפוש דרך באמצעות לחם שאור.
נגה לוי הירדני, נולדה וגדלה בירושלים, התגייסה לצה"ל ושרתה בהנדסה קרבית. מסלולה האקדמי נדד בין רפואה לפסיכולוגיה. לבסוף הפסיכולוגיה "ניצחה". כיום בעלת תואר שני בפסיכולוגיה תעסוקתית. במהלך השנים התמקצעה בגיוס, מיון ופיתוח משאבי אנוש בתעשייה, והובלת תהליכים אישיים וקבוצתיים ממוקדי מטרה.
אני חושב שלאור פעילותה כיום הבחירה שנבחרה, מתאימה לה כמו "קמח למים" והדימוי יובהר בהמשך.
"אז איך הופכים קמח ומים – ללחם??? ומה בין פסיכולוגיה לאפיה???"
את בחירתה דווקא בלחם שאור מסבירה נגה: "אני בעצם מורת דרך לחיבורים." בדומה לתהליך פסיכולוגי המחבר אנשים אל עצמם, אל תשוקותיהם ועוצמותיהם, כך גם תהליך האפייה של לחם שאור, היוצר – באמצעות תהליך הדורש סבלנות, התמדה ואהבה – משהו חדש. השילוב בין שני החומרים הבסיסיים של קמח ומים, יוצר לחם ריחני. בעל קרום פריך וקשה מבחוץ, ורך ומלא מבפנים בטעם הייחודי של ידו ושאורו האישי של כל אופה.
לא על הלחם לבדו
נשמע מעניין
אשמח לפרטים עלויות ופירוט הפעילות
סדנאות אפית לחמי שאור
יעקב, אתה מוזמן לשלוח אלי מייל או לטלפן… אשמח לתת פרטים.
נגה
סדנאות לחם של נגה ירדני
נגה שלום רב,
לפני כחודשיים דיברתי איתך ואף שלחתי סמס עם מספרי על מנת שתזמיני את בעלי לסדנת אפיית לחם בפעם הקרובה שתהיה.
בינתיים לא שמעתי כלום , אשמח להתעדכן מתי הסדנא הקרובה ביום שישי שמתקיימת?
הרבה תודה,
דגנית אדן,
יובלים