54 חובשי רפואת חירום חדשים בגליל המערבי

מנהל מרחב אשר של מד"א, אלי פרץ: שרק תצילו חיים * סגן ראש מועצת מטה אשר, אייל רייז: בניית חוסן בתחום הבריאות


 

השבוע (א’) התקיים טקס סיום קורס חובשי רפואת חירום בגליל במעמד סגן ראש המועצה האזורית מטה אשר אייל רייז, אחראי תחום הבריאות במועצה אזורית מטה אשר משה חברוני, מנהל מרחב אשר במד”א אלי פרץ, הנהלת מרחב אשר ועובדי ומתנדבי מד”א במרחב ובסיומו 54 החובשים החדשים התחילו את התנדבותם במד”א.

 

כפרניק 256daa5f-b3e6-4dc4-af8d-676a893281b3-scaled 54 חובשי רפואת חירום חדשים בגליל המערבי
54 חובשי מד”א חדשים בגליל המערבי

 

כפרניק b1c96fda-2136-40b6-97ad-b526387357b7-scaled 54 חובשי רפואת חירום חדשים בגליל המערבי

במהלך הטקס, חולקו לחובשי רפואת החירום החדשים תיקי כונן המכילים ציוד רפואי מתקדם איתו יוכלו להציל חיים גם מחוץ לשעות ההתנדבות שלהם באמבולנסים של מד”א באזור הגליל.

 



 

מנהל מרחב אשר של מד”א אלי פרץ: “במהלך הקורס רכשו החניכים כלים מקצועיים ומעשיים להצלת חיים, חיזקו את ערכי האחריות, הנתינה והשליחות והפכו לחלק בלתי נפרד ממשפחתנו במרחב אשר של מגן דוד אדום. אני מאחל לכם המון הצלחה ושרק תצילו חיים”.

 

כפרניק 824fd67e-ca8d-485a-967d-32ad342513ec-scaled 54 חובשי רפואת חירום חדשים בגליל המערבי
אייל רייז: קידום הבריאות במטה אשר

 

אייל רייז, סגן ראש המועצה האזורית מטה אשר: “אנו מברכים על כך שהשותפות עם מד”א גדלה ומאפשרת בניית חוסן בתחום הבריאות בכל הנוגע לשגרה וחירום בחיבור למערך הצח”י (צוות חוסן וחירום יישובי), קידום מרפאות אזוריות ומקלטים הנותנים מענה לטיפול בשעת מלחמה. אנו מודים לצוות הבריאות של מטה אשר וכן למתנדבים והמתנדבות שעברו את ההכשרה ונכנסים לפרק המעשי של ההתנדבות בקהילת מטה אשר”.

 

(צילום: דוברות מד”א)

 




השארת תגובה

[bws_google_captcha]
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן