תשתיות וכבישים במעלות-תרשיחא

שיקום ושיפוץ הכביש בשדרות הנשיא הרצוג כולל חניון לצים סנטר * שדרוג רחוב כליל החורש


 

עיריית מעלות תרשיחא החלה בימים אלה בעבודות נרחבות לשיקום ושדרוג שדרות הנשיא הרצוג באזור כיכר הסביונים לכיוון מערב.

 

כפרניק 5565677-scaled תשתיות וכבישים במעלות-תרשיחא
עבודות תשתית בשדרות הנשיא הרצוג במעלות תרשיחא: חניה מקורה לצים סנטר

 

כפרניק KVIS1-scaled תשתיות וכבישים במעלות-תרשיחא

 

הפרויקט, בעלות של 1.2 מיליון שקלים, כולל חידוש תשתיות מקיף, שדרוג מערך הבטיחות, התקנת גדרות והפרדות חדשות, ריצוף מחודש והסדרת מערך העצים והצמחייה. במסגרת הפרויקט מוקם בסמוך לכיכר סביונים מכון כושר חדשני ונבנה חניון מקורה ענק שישרת את באי מתחם צים סנטר.

ראש העיר, מוטי בן דוד, שביקר בשטח הפרויקט אמר: “אנחנו עושים פה מהפכה משמעותית עבור התושבים. זה יהיה רחוב לדוגמה, וממנו נשליך על כל העיר – כל פרויקט חדש שיהיה, יהיה באותו סטנדרט גבוה שהרחוב הזה הולך להיות”.

הפרויקט צפוי להימשך מספר חודשים עד להשלמתו.



 

החלו העבודות לשדרוג מקיף של רחוב כליל החורש (“הכניסה האמצעית” מכוון כביש 89) במעלות תרשיחא.

במסגרת הפרויקט יוחלפו האבנים המשתלבות לאורך הציר, יטופלו מפגעי בטיחות ובעיית שורשי העצים שפרצו את הכביש, יבוצע ריבוד מחדש של הכביש ויתווספו מקומות חניה באזור מגרשי הטניס. הפרויקט שעלותו היא כ-372,000 ₪ כולל גם שדרוג כולל של המרחב הציבורי באזור, במטרה לשפר את חזות העיר ואת רווחת התושבים.

 

כפרניק MKH-scaled תשתיות וכבישים במעלות-תרשיחא
שדרוג רחוב כליל החורש מעלות

 

כפרניק 4483775566-scaled תשתיות וכבישים במעלות-תרשיחא

 

ראש העיר מוטי בן דוד, יחד עם בכירי העירייה ובהם מנכ”ל החברה הכלכלית, מהנדס העיר, מנהל אגף שפ”ע ומנהל הפרויקטים, ערכו סיור בשטח והתרשמו מתחילת העבודות. “פרויקט זה הוא נדבך נוסף בתנופת הפיתוח העירונית. אנו פועלים ללא הפסקה לשיפור התשתיות והמרחב הציבורי ברחבי העיר”, מסר בן דוד.

 

צילום – דוברות העירייה




3 תגובות

  1. ולדק הגב

    הכבישים בתרשיחא במצב איום

  2. יוסי תימני הגב

    בשדרות התקציב השנתי 630מיליון שח לאן הולך הכסף לעזאזל

  3. יוסי הגב

    סליחה כול זה תוכנן לתוכנית חומש. אז שראש העיר לו יקח קרדית. יצא. מהלישכה להיסתובב בשכונות המטונפות

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן