ממשלת ההפקרה והמחדל התכנסה היום לישיבה מיוחדת בנהריה, ופזרה הבטחות ודברי רהב על שיקום הצפון ו”חשיבות” החזרת החטופים.
אחרי מלחמה של שנה וחודשיים (!) אמר נתניהו (“מר הפקרה”) כי ישראל מחויבת להפסקת אש, אבל לא נסבול הפרות מהצד השני: “אנחנו לא נחזור למצב שהיה ב-6 באוקטובר. לא טפטופים, לא זפזופים ולא שום דבר. הצפון יהיה שקט, הצפון ישגשג, הצפון יפרח, והצפון יהיה בטוח”.
ראש עיריית נהריה, רונן מרלי שהוזמן לישיבה הודה על בחירת העיר לכינוס הישיבה והוסיף: “אנחנו כרגע חווים פה ימים של שקט, וחיכינו לזה”.
ראש המועצה האזורית מטה אשר ויו”ר פורום קו העימות, משה דוידוביץ: “הנה מה טוב ומה נעים. ממשלת ישראל מגיעה לקו העימות, אבל ראשי הרשויות שמייצגים את כל התושבים בצפון, ובתוכם התושבים שקרסו ושנעקרו מבתיהם כבר למעלה משנה, אינם מוזמנים. ‘שקופים’- כבר אמרנו?”.
גם בני בן מובחר ממבואות חרמון, ביקר את ההחלטה שלא להזמין את ראשי הישובים לישיבה.
נזכיר כי לאורך השנים פיזר “השקרן בן שקרן” (ע”פ סמוטריץ) “מלאך החבלה” (ע”פ שמיר) הבטחות רבות לפיתוח הצפון, אבל בפועל כמעט ולא דאג לצפון. כאשר נשאל לפני מספר שנים על סגירת חדר המיון הקדמי בקריית שמונה השיב לשואלת (אורנה פרץ): “את משעממת אותנו”.
3 תגובות
השארת תגובה
רק ביבי יביא את הגאולה
מה זה יביא את הגאולה? כבר הביא את הגאולה לכל המושחתים, הרמאים, השקרנים והחסידים השוטים.
מרלי היה צריך להתנות את בואו בהזמנת ראשי הרשויות האחרים.