אזרחות ישראלית למשפחת באייר ממעלות

אזרחי מדינת ישראל: נלי, גדעון, רחל, אודיליה, צוריאל ואליאב באייר


 

בטקס מרגש שהתקיים היום, משפחת באייר, תושבי מעלות תרשיחא, קיבלה את האזרחות הישראלית לאחר תהליך שנמשך כחצי שנה. האזרחות הוענקה באישורו של שר הפנים משה ארבל.

מעתה ההורים נלי וגדעון, והילדים: רחל, אודיליה, צוריאל ואליאב באייר – הנם אזרחי מדינת ישראל!

 

כפרניק 500121165_1088646256626945_1026061057269092734_n-scaled אזרחות ישראלית למשפחת באייר ממעלות
אזרחי מדינת ישראל: משפחת באייר ממעלות תרשיחא

 

המשפחה, הידועה בפעילותה רבת השנים למען ניצולי שואה ב”בית אליעזר” במעלות-תרשיחא, החזיקה עד כה באזרחות גרמנית לצד מעמד של תושבי קבע בישראל, והחלטתם לקבל אזרחות ישראלית התחזקה לאחר נפילת בנם, אוריה ז”ל בקרבות בדרום הרצועה במהלך מלחמת חרבות ברזל בסוף 2023.

גדעון באייר: “השורשים שלנו בארץ עמוקים, ולאחר הנפילה הכואבת של בננו היקר – עוד יותר עמוקים. אנחנו מרגישים שלמים יותר עכשיו. אנחנו גאים ומתרגשים לסגור מעגל כאזרחים ישראליים”.

ראש העיר מוטי בן דוד בירך את המשפחה: “מעלות תרשיחא גאה בכם ומחבקת אתכם. קבלת האזרחות היא צעד המבטא את הקשר העמוק שלכם לארץ ולעיר שלנו. המסירות והאהבה לארץ ישראל שאתם מגלים מחזקת את כולנו ומהווה השראה לרבים”.

 


השארת תגובה

[bws_google_captcha]
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן